Vanliga frågor

Har du frågor? Vi är här för att hjälpa dig.

Måste jag hyra ut hela tiden?

Du bestämmer själv när du vill ha din eremitplats tillgänglig för bokningar. Du kan när som helst gå in och redigera detta i dina sidor i plattformen.

Är det mycket skötsel av en eremitplats?

Även om våra gäster är skötsamma behöver övernattningsplatsen enklare tillsyn.

 

Du ansvarar för att då och då se till att allt är i ordning. Gästerna kan kontakta dig om de har någon synpunkt eller fråga.

Gästerna lämnar omdömen och kan kommentera sin upplevelse på övernattningsplatsen. Skulle en gäst mot förmodan inte sköta sig, så stängs den omedelbart av från plattformen. Detta säkerställer bra övernattningsplatser och skötsamma besökare.

Vilka inkomster får jag?

När platsen bokas får du en bekräftelse från oss med bl.a. information om fordon och identitet på gäst. Du får vid årets slut en avräkning och utbetalning från oss. Avräkningen blir ett underlag till din bokföring och deklaration. Du får intäkten med ett avdrag på 15% för Eremits kostnader. Det är du själv som sätter priset på din plats, och har du en båt att hyra ut kan du öka dina intäkter ytterligare.
 

Räkneexempel:
250 kr per natt för en eremitplats x 80 nätter = 20 000 kr

100 kr per dag för en roddbåt x 50 uthyrningar = 5 000 kr

Vad krävs av platsen?

  • Naturskönt läge som har det lilla extra

  • Farbara väg med bil och vändmöjlighet för husbil

  • Hyfsat plant på platsen och inte allt för kuperat på vägen dit

  • Ligger på enskild väg som du förfogar över

  • Har platsen dessutom något extra, en båt, brygga, bastu, fiskemöjlighet eller något annat spännande så kommer du garanterat få fler besökare.

Hur kommer jag igång?

Kontakta oss i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar vi mer om hur du kan få en extra inkomst på din fastighet. Vi hjälper dig hela vägen!